GOLDEN TULIP VAL MONTE

Weekendjeweg of vergaderen in hotel bij Nijmegen

Welkom bij Golden Tulip Val Monte in de buurt van Nijmegen, Nederland.

Ons 4-sterren hotel is gelegen in Berg en Dal, een mooi dorp in de buurt van de historische stad Nijmegen in het oosten van Nederland en in de buurt van de Duitse grens. Er wordt gezegd dat de stad 2000 jaar oud is. De stad is een mengsel van pittoreske oude gebouwen en moderne architectuur.

Tips:

  • Mis het 15e eeuwse stadhuis niet.
  • Bezoek het Kronenburgerpark, bekend van de hit van Frank Boeijen.
  • Het ultra moderne Valkhof-Kam kunst- en archeologiemuseum en het Valkhof Park, ooit een plek van een Romeins kamp. Later bouwde Karel de Grote een citadel op deze plek.
  • Het Museumpark Orientalis, slechts 6 minuten met de auto vanaf het hotel, biedt een unieke ervaring van het Jodendom, Christendom en Islam in een park van 30 hectare. Ook buiten is het Afrika Museum in Berg en Dal, slechts 4 minuten met de auto, met gereconstrueerde Afrikaanse dorpen en tentoonstellingen van Afrikaanse kunst. Het wijndorp Groesbeek, op 6 km afstand, is ook een bezoek waard.
  • In Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 maak je de aanloop naar de oorlog mee, ervaar je de bezettingstijd, vier je de Bevrijding en zie je de wederopbouw van Nederland en Europa. 
  • Fiets over de prachtige Zevenheuvelenweg of bedwing de steile Oude Holleweg (hellingsgraad: 12% op de steilste 300 meter!).

Ons hotel ligt op een heuvel en profiteert van een rustige locatie. We hebben een grote, weelderige tuin met een panoramisch terras met zicht op de polders. Een breed scala aan faciliteiten wordt aangeboden voor uw comfort, waaronder een overdekt zwembad, massages en schoonheidssalon, gratis draadloos Internet en een 24/7 receptie.

Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld, exclusief boekbaar bij het hotel, vraag ons naar de vele mogelijkheden. Bel 024-6842000 of stuur ons een e-mail voor de inhoud en beste prijs. Uw reservering is direct gemaakt, wij helpen u met plezier.

Volg ons ook op Social Media: Facebook en Twitter.

U kunt ook direct met uw mobiel reserveren via de HotelForYou-app (iOS, Android en Blackberry).

Vind een volledige lijst van de Golden Tulip Hotels in Nederland.

** LET OP: OP MAANDAG 23 EN DINSDAG 24 MAART IS ONS ZWEMBAD GESLOTEN **

Bekijk Golden Tulip Val Monte